Menu
Centre Natació Mataró

Recepció a l'Ajuntament de waterpolistes i nedadors del Centre

Avui a l'Ajuntament de Mataró l'alcalde el sr. David Bote acompanyat del Regidor d'Esports el sr. Josep Ma Font han rebut a diversos esportistes del Centre de les seccions de waterpolo i de natació adaptada, pel èxits assolits en el que portem de temporada. En Joan Masriera, Director Esportiu encapçalava la delegació. Els primers a reunir-se amb l'alcalde han estat l'entrenador de waterpolo l'Ernest Gil i els jugadors de categoria Infantil en Pol Daura i en Jan Ruiz que el passat mes març van guanyar el campionat d'Espanya de Federacions Territorials, amb la Selecció Catalana de la qual l'Ernest en va ser l'entrenador. L'alcalde i el regidor s'han mostrat molt interessats en com va anar el campionat i en les hores d'entrenament que els nanos hi dediquen cada dia. En Jan i en Pol han explicat els diversos partits jugats i la dificultat que suposa guanyar un campionat estatal. Des de l'ajuntament se'ls ha felicitat i se'ls ha animat a continuar en la mateixa línia de treball i esforç per assolir el triomf. Després de les fotos de grup, l'equip de natació adaptada ha estat rebut al Saló de Plens que venien a oferir al l'alcalde els seus èxits que estan fent de l'equip un dels punters a nivell estatal. El passat mes de març, a Sabadell, l'equip es va proclamar Campió de Catalunya i acaren el tram final de la temporada al màxim de motivació per a futurs campionats. La xerrada de l'alcalde amb els nostres nedadors ha estat molt distesa i han comentat els beneficis que els suposa la pràctica de la natació. El coordinador de la secció en Ricardo Yébenes, a qui acompanyaven els entrenadors la Maria Folgado i en Roger Cruañas, ha presentat a les autoritats tots els components i els ha informat de les fites assolides i dels objectius pels quals entrenen molt dur. Diversos components de l'equip han comentat aspectes molt positius que els suposa formar part de l'equip. L'acte s'ha clos amb les fotos de tots junts amb les autoritat.

Els integrants de l'equip campió , si bé avui no hi han pogut ser tots, foren; la Marta Colom, la Júlia Castelló, l'Andrea Sànchez, la Marta Garcia, la Laura Castillo, la Rohini Duarte, en Jordi Gordillo, en José Luis Corredera, l'Iván Camps, Isaac la Cueva, en Javi Carcamo, en Mark Castro, l'Edgar Sànchez i en Daniel Ferrer

Equip de natació Adaptada

L'alcalde i el regidor d'esports amb en Ricardo Yébenes

En Pol Daura i en Jan Ruiz

L'alcalde, el regidor d'esports, l'Ernest Gil, en Pol Daura i en Jan Ruiz

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.