Menu
Centre Natació Mataró
CN Mataró

CN Mataró

URL del lloc web:

Convocatòria d'eleccions del Centre Natació Mataró

Per termini del mandat dels membres que actualment la composen, la Junta Directiva del Centre Natació Mataró convoca eleccions als càrrecs de Junta Directiva pel proper 20 de juliol. A tal efecte, i en compliment d’allò que estableixen els estatuts de l’entitat, la Junta Directiva disposa:

1.- El nombre de llocs a proveir és d’un mínim de tres.

2.- Son electors i elegibles totes les persones sòcies de ple dret que compleixin les següents condicions:

  a) Tenir una antiguitat mínima d’un any.

  b)  No tenir suspesa la condició de soci/a en el moment de la convocatòria o en el moment de la presentació de les candidatures.

  c) Tenir plena capacitat d’obrar.

3.- La designació dels components de la Junta Electoral (3 membres i 3 suplents) es farà mitjançant un sorteig que tindrà lloc el dia 21/06/2018, a les 8 del vespre, al domicili social del CNM (Passeig del Callao s/n. MATARÓ) i que serà públic per als socis.

4.- Les llistes dels socis que tinguin dret a ser electors estaran exposades al domicili social del CNM des del dia 23/06/2018 fins al dia 27/06/2018, ambdós inclosos, per poder ser consultades pels socis que així ho desitgin.

5.- Es podran presentar les candidatures a membres de la Junta Directiva des del dia 2/07/2018 fins al dia 8/07/2018, ambdós inclosos. Les candidatures aniran adreçades a la Junta Electoral, al domicili social del CNM  i hauran de complir els següents requisits:

   a) Presentar-se en un sobre tancat que inclogui, com a mínim, el nom de tres candidats, encapçalats pel candidat a President i que reuneixin les condicions establertes en el punt número 2.

   b) Anar signades pels candidats i acompanyades de les fotocòpies dels respectius DNI.

6.- Les eleccions tindran lloc al domicili social del CNM el dia 20/07/2018 des de les 6 de la tarda fins a les 9 del vespre, moment en que la Mesa tancarà les urnes i realitzarà l’escrutini i el recompte de vots. Per votar, els socis hauran d’acreditar-se mitjançant la presentació del Document d’Identitat.

7.- El mateix dia, a la fi de l’escrutini i del recompte de vots, tindrà lloc, a la seu social del Centre i en acte públic, la proclamació de la candidatura guanyadora.

 

La Junta Directiva

El President de la RFEN felicita el Centre per l'equip d'Aigües Obertes

El Centre Natació Mataró ha rebut una carta de felicitació adreçada al nostre President el sr. Joan Gros, tramesa pel president de la Real Federación Española de Natación el sr. Fernando Carpena, on ens felicita per l'èxit assolit en el passat campionat d'Espanya d'Aigües Obertes celebrat al riu Guadalquivir on l'equip de Torrot-CNM es va proclamar brillant campió.

Llegiu la carta en el document adjunt

Trofeu ciutat de Mataró // Campionat de Catalunya Júnior

Els propers dies 26, 27 i 28 de juny el Centre organitza la 27a edició del Trofeu de Natació ciutat de Mataró "memorial Josep Mons", i el Campionat de Catalunya Júnior Open. Seran tres dies on podrem veure nedadors consagrats de nivell internacional, i joves que ja són realitats o encara promeses de la nostra natació. El Centre, com cada edició, hi presentarà l'equip de gala amb objectius, tan individuals com d'equip, molt ambiciosos.

L'equip cadet, La Sirena-CNM, queda el 3r de Catalunya

L'equip Cadet de waterpolo masculí ha aconseguit quedar 3r classificat en la fase final del Campionat de Catalunya que s'ha jugat aquest cap de setmana a Banyoles. L'equip entrenat per en Vicenç Tarrés encetava la fase jugant dissabte contra el CN.Catalunya amb una victòria treballada i merescuda per (9-5). En el partit de semifinal els nostres s'enfrontaven al potent CN.Atl.Barceloneta. En que el fou un partit molt picat, i igualat, es van quedar a una esgarrapada de poder jugar la final. La derrota per la mínima contra els mariners (8-7) ens deixava fora. Però l'equip es va refer i a la tarda en el partit per al 3r i 4t lloc, va tornar a demostrar la seva superioritat i s'imposava a CN.Sabadell pel resultat de (11-9), amb el que es penjava una medalla que pesa molt.

Moltes felicitats a tots els components de l'equip, entrenador i delegat;

Oriol Guirado, Josep Colominas, Jordi Biosca, Aniol Blanch, Marc Ramírez, Max Omedes, Jan Ruiz, Víctor Pérez, Max Casabella, Pol Daura, Pol Sànchez, Marc Gutiérrez, Òscar Artigas, Lluc Gurri, Arnau Martín 

Subscripció a aquest canal RSS

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.