Menu
Centre Natació Mataró

AVÍS LEGAL

DADES D’EMPRESA / ENTITAT

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa / entitat:
- NOM DE L’EMPRESA / DENOMINACIÓ SOCIAL: Centre Natació Mataró
- NIF: G.08.475.568
- DOMICILI SOCIAL: Passeig del Callao s/n. 08301 Mataró
- TELÈFON : 93.796.29.02
- ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
- INSCRIT AL REGISTRE D’ENTITATS ESPORTIVES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, número 3815, segons resolució del director general de l’esport de data 22 d’octubre de 1984.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.

En el marc del compliment de la legislació vigent, recollida a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) (1), l’objecte de la qual és garantir i protegir, referent al tractament de dades, les llibertats i drets fonamentals de les persones físiques, i especialment al seu honor i intimitat personal, el Centre Natació Mataró, informa als seus usuaris que:
El Centre Natació Mataró, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives segons disposa la normativa vigent.
Les Dades de Caràcter Personal que es recullen al/s formulari/s d’informació i/o contractació d’aquest lloc web del Centre Natació Mataró, són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen als fitxers anomenats “Associats”, degudament enregistrats a l’Agencia de Protección de Datos, la titularitat de la qual correspon al Centre Natació Mataró.
La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual en cas que s’estableixi amb el Centre Natació Mataró, així com el desenvolupament de les tasques d’informació, formació, comercialització (aquesta darrera sempre identificada com a tal) i d’altres activitats pròpies de l’empresa.
El Centre Natació Mataró, ha adoptat els nivells de seguretat adients a les dades que es faciliten i, a més, s’han instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que ens faciliten.
L’usuari podrà, en tot moment, exercir els drets reconeguts a la LOPD (1), d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Pot exercir aquests drets adreçant-se per escrit o per correu electrònic al  Centre Natació Mataró, amb domicili al Passeig del Callao s/n, 08301 de Mataró o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

VARIS

El Centre Natació Mataró, utilitza cookies que quedaran emmagatzemades al seu ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporciona informació ni sobre el seu nom, ni de qualsevol de les seves dades de caràcter personal.
El Centre Natació Mataró, podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda en aquest lloc web, així com la seva configuració i presentació.
El Centre Natació Mataró, es compromet a NO REALITZAR PUBLICITAT ENGANYOSA a través d’aquest mitjà.
A aquests efectes, per tant, no seran considerats com a publicitat enganyosa els errors formals o numèrics que es puguin trobar als continguts de les diferents seccions o planes del web del Centre Natació Mataró, produïts com a conseqüència d’un manteniment i/o actualització incompleta o defectuosa de la informació continguda en aquestes seccions o planes. El Centre Natació Mataró, com conseqüència del disposat en aquest apartat, es compromet a esmenar els errors tan aviat com en tingui coneixement.
____________

(1) Llei Orgànica de Protecció de Dades

patrocinadors del Club

  • La Sirena
  • quadis
  • torrot
 
  • Tecno Campus
  • El Tot
  • fosbury

HORARIS DEL CENTRE

Dilluns a Divendres de 6:00 a 22:45
Dissabtes de 7:00 a 22:00
Diumenges i Festius de 8:00 a 22:00
De novembre a març
diumenges i festius tanquem a les 19h

CONTACTE

Passeig Marítim, 92
08301 MATARÓ | Barcelona
Tel. 93 796 29 02
Fax 93 790 61 48
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.